Taxivervoer

Taxi Noordkop: het taxibedrijf in Den Helder en Julianadorp

Taxi Noordkop zorgt voor het stadsvervoer binnen Den Helder en Julianadorp. Of u nu de taxi neemt na een lekker avondje doorzakken, na aankomst op het station of ontspannen naar een andere afspraak wilt reizen: wij zorgen ervoor dat u veilig en comfortabel op de bestemming aankomt. Doordat wij zowel een personenauto als een 8-persoonsbusje hebben, kunnen wij kleine en grotere groepen vervoeren. Bent u met een grote partij mensen: ook geen probleem. Taxi Noordkop zorgt ervoor dat u samen op de gewenste locatie aankomt. ‘Nee’ staat namelijk niet in het woordenboek bij Taxi Noordkop!

Ook voor ritten in binnen- en buitenland

Moet u voor uw werk naar het buitenland of naar de andere kant van het land? En kunt u uw eigen auto daar niet voor gebruiken, maar heeft u ook geen zin om met het openbaar vervoer te gaan of iemand anders hiermee te belasten? Taxi Noordkop rijdt u dan graag naar uw bestemming in onze comfortabele personenwagen. Op langere ritten bieden wij onze klanten bovendien een gratis extra service: wat drinken en een versnapering. Op deze manier proberen we uw reis met Taxi Noordkop nog plezieriger te maken.

Nu reserveren

Reserveer vandaag uw taxirit bij Taxi Noordkop. Vul het onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Taxi nodig in Den Helder of Julianadorp?

Bel nu Taxi Noordkop, het voordeligste taxibedrijf in Den Helder en Julianadorp. Wij rijden u al vanaf €125 naar Schiphol! Taxi Noordkop is daarnaast in te zetten voor stadsritten, WMO-taxivervoer en ritten door binnen- en buitenland. ‘Nee’ komt namelijk niet voor in ons woordenboek. Ook een taxi reserveren? Neem dan nu contact op met Taxi Noordkop in Den Helder en Julianadorp.

Bel nu voor een taxi

Betaling contant, pin of in noodgevallen met betaalverzoek.

Navigatie

  • Start
  • Taxivervoer
  • Schiphol
  • WMO-Taxivervoer
  • Over
  • Contact

Taxi Noordkop

KvK: 68172869

Taxi Den Helder en Julianadorp

Brakkeveldweg 2
1782 AH Den Helder

06 - 28 65 56 26

Bel nu voor een taxi
E

Telefonisch bereikbaar

Maandag-donderdag:
7.00 – 23.00 uur

Weekend:
7.00 – 05.00 uur

Taxi Noordkop rijdt ook buiten deze tijden, maar dan graag even van tevoren reserveren.

[email protected]

Stuur ons een e-mail voor vragen