Over

Taxi Noordkop: Klantvriendelijk én goedkoop

Taxi Noordkop is een jong en snelgroeiend taxibedrijf in Den Helder en Julianadorp. Wij verzorgen stadsritten, WMO-taxivervoer, ritten naar Schiphol en rijden u ook naar overige bestemmingen in binnen- en buitenland. In die zin is alles mogelijk en komt ‘nee’ niet voor in ons woordenboek. Het rijden met de taxi doen we niet alleen tegen voordelige tarieven, maar ook met hoogstaande service. Het portier voor u openhouden is daarbij nog het minste. We gaan namelijk verder in onze klantvriendelijkheid. U laten wachten bijvoorbeeld: daar doen we niet aan. We spreken een vaste tijd af en aan dat tijdstip houden we ons bij Taxi Noordkop.

Gratis versnapering op lange rit bij Taxi Noordkop

Maar Taxi Noordkop biedt op langere trajecten de klanten ook gratis versnaperingen aan. Lekker verfrissend en als je bijvoorbeeld net een lange (vlieg)reis achter de rug hebt. En het stilt natuurlijk uw trek. Daarnaast tillen onze taxichauffeurs graag uw bagage, zijn ze altijd in voor een goed gesprek en houdt Taxi Noordkop regelmatig aantrekkelijke winacties. Ook hebben we een speciale klantenpas die korting geeft op vaste trajecten bij Taxi Noordkop. Daarbij hanteren we voor bepaalde trajecten vaste tarieven, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan bij het afrekenen. De meter loopt niet zomaar door bij Taxi Noordkop.

Nu reserveren

Reserveer vandaag uw taxirit bij Taxi Noordkop. Vul het onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

10 redenen om te kiezen voor Taxi Noordkop

Klantvriendelijkheid staat met stip bovenaan

Voordelige taxitarieven

Vaste tarieven in de stad

Korting met klantenpas

Comfortabel reizen

We rijden op tijd

Gratis versnapering op langere ritten

Zowel personenwagen als 8-persoonsbus

Winacties via Facebook

(Bijna) Alles is mogelijk bij Taxi Noordkop

Taxi nodig in Den Helder of Julianadorp?

Bel nu Taxi Noordkop, het voordeligste taxibedrijf in Den Helder en Julianadorp. Wij rijden u al vanaf €125 naar Schiphol! Taxi Noordkop is daarnaast in te zetten voor stadsritten, WMO-taxivervoer en ritten door binnen- en buitenland. ‘Nee’ komt namelijk niet voor in ons woordenboek. Ook een taxi reserveren? Neem dan nu contact op met Taxi Noordkop in Den Helder en Julianadorp.

Bel nu voor een taxi

Betaling contant, pin of in noodgevallen met betaalverzoek.

Navigatie

  • Start
  • Taxivervoer
  • Schiphol
  • WMO-Taxivervoer
  • Over
  • Contact

Taxi Noordkop

KvK: 68172869

Taxi Den Helder en Julianadorp

Brakkeveldweg 2
1782 AH Den Helder

06 - 28 65 56 26

Bel nu voor een taxi
E

Telefonisch bereikbaar

Maandag-donderdag:
7.00 – 23.00 uur

Weekend:
7.00 – 05.00 uur

Taxi Noordkop rijdt ook buiten deze tijden, maar dan graag even van tevoren reserveren.

[email protected]

Stuur ons een e-mail voor vragen